El pàdel es juga i se sent en català

Què és PADEL4.CAT?

PADEL4.CAT és una plataforma de venda online creada per oferir-vos articles Catalanistes relacionats amb el món del pàdel.

Som amants de Catalunya i apassionats del pàdel i per això hem creat una gamma de productes i d'accessoris que pretén posar de manifest la nostra identitat i els nostres sentiments.

Qui som?

Un equip creatiu que compta amb una llarga experiència en la fabricació de pales i accessoris del pàdel, un dissenyador excel.lent i molta il.lusió és tot el que ha fet falta per obtenir tots els ingredients que fan possible aquest projecte.

L'equip tècnic

L’equip de PADEL4.CAT compta amb més de 7 anys d'experiència en la fabricació de pales i accessoris del pàdel d'alta competició. El nostre equip el formen dissenyadors, enginyers industrials i controladors de qualitat i és completament conscient de la responsabilitat que comporta el fet de fabricar pales d´alt nivell pels jugadors més exigents que busquen materials de màxima qualitat, sense oblidar aportar precisió i control en cadascun dels cops.

Abans de procedir amb la producció dels nostres productes s'ha portat a terme un curós estudi de les formes, dissenys i materials adequats a les necessitats i sensacions que volem transmetre durant el joc.

El nostre compromís

PADEL4.CAT garanteix que cadascún dels components utilitzats a les nostres pales han estat estudiats, provats i aprovats pel nostre departament de Recerca, Desenvolupament i Innovació.Aixeca't i deixa't anar!